December 5, 2010

Rong see sõitis...tsuh tsuh tsuh.

Täna on kuu esimene pühapäev, mis tähendab, et rongisõit oli täna tasuta. Seda tuli loomulikult ära kasutada. Sihtpunktid olid Køge, Farum ja Lyngby.
Kõigepealt sõitsin siis kesklinna, Nørreporti (alguses läksin vales peatuses maha :D), sest pidin kokku saama Hanna-Liisaga. Sealt istusime järgmisele rongile ning järgnes pikk sõit
Køgesse.
See oli üks armas väike kohake. Keskplatsil oli kuusk ja laat ning hiljem ka jõulutaat:D Jõuluvana tuli paraadi ja saaniga ning tema ees oli väikesed orkestrilapsed.
Tegime Hanna-Liisast jõuluvanaga pilti, kauaoodatud unistus :D
Peale paraadi oli selles linnakseses veel palju huvitavat - ilusad poeaknad, kaunistatud ning lumised tänavad ning kommipood, kuhu ka meie sisse astusime. Terve pood oli komme täis, kõiksugu komme. Poest välja astudes oli meilgi käes kommikotike, sest sealt polnud võimalik välja tulla nii, et midagi ei osta.Lõpuks sai aga põnevus selles linnakeses otsa ning meie järgmne suund oli Farum. See oli üle tunni aja sõit. Uskuge või mitte, aga ma läksime sinna. Väljusime rongist, vaatasime seal sama koha peal ringi ning otsustasime kohe kuhugi mujale edasi sõita. See koht oli ainult elumajadele :D Niisiis järgmine sihtpunkt Lyngby, kaubanduskeskus põhiliselt, sest nii külm oli. Aga see linnake oli ka ilus, väga tuledes ja ilusa kuusega.See kaubanduskeskus oli nagu kuskil filmis, nii ilus! Ja nii palju poode, kingapoode. Dreamland.
Lõpuks siis sai ka sellest küllalt ja ma sõitsin koju tagasi.
Üldiselt võib öelda, et enamus ajast sõitsime me täna rongis, vaatasime aknast välja, lumi sadas, väljas oli märg ja niiske ning rong oli enam-vähem soe koht, kus istuda:D Aga tore päev oli ikkagi!