June 2, 2011

Distortion!

Kopenhaagenis on festival, 5 päeva pidu erinevates linnaosades, üks kuni mitu miljonit inimest tänavatel, ning muusika ja tants igalpool!
Eile läksin siis linna, arvates, et no kindlasti on palju inimesi....aga inimesi oli PALJU PALJU :D Ma pole kunagi nii palju inimesi näinud! Mõned olid riietunud zombideks, tegelikult mõned tuhanded ma arvan, siiamaani ei tea miks:D
Igatahes sain kokku Kadi ja Kristianiga ning siis veel 4 teise eestlasega...ma ei mäleta kuna viimati nii palju eestlasi mind ümbritses! :D Pidin endale ikka ja jälle meelde tuletama, et eesti keeles võib rääkida.
Siis kõndisime ringi inimsumas ning mingil ajal olime sattunud zombide keskele. Mainin ära, et tegemist ei olnud mingite imalate kostüümidega, inimesed olid oma rolli väga sisse elanud ning kõik see veri ning muud peast läbi torgatud pliiatsid või pähe kinni löödud õllepurk nägid ikka väga realistlikud välja :D Vahepeal hakkas lausa hirmus seal seistes.
Mingil ajal läksime ootama üht eesti tüdrukut, kes oma töö-ööd lõpetas ning siis ta tuli välja ning ma vaatasin, et nii tuttav nägu...oli vana kooliõde, paralleelklassisit Viljandist:D Uskumatu.
Siis sattusime ühe toidukooli ruumidesse, sest teised eestlased tundsid kreeka tüdrukut, kes seal õpib. Nii me siis olime seal mõnda aega. Süüa saime isegi :D
Kell oli saanud juba 2 ja ülegi ning läksime välja tagasi. Tänavad oli saanud tühjemaks, aga ikka leidus inimesi, kes tantsisid ka laulsid.
Siis otsustasime aga laiali minna, sest uni oli peal.
Enne päikesetõusu sain ikka magama:D

Muide, eile oli meil ka koolis projekti vaheesitlus, kus teised rühmad esitasid teiste rühmade projekte. Aga päev enne seda veetsin ma koolis 12+ tundi ning koju sain alles pärast keskööd, et projektiga lõpule saaks. Õnneks saime valmis! Kriitika oli hea ning nüüd teame, kuidas edasi liikuda. 2 nädalat on aega projektiga lõpetamiseks ning siis on eksam!