April 3, 2011

Lyngby ja Klampenborg.

Täna jälle kuu esimene pühapäev, mis tähendas, et sai rongidega tasuta sõita. Vihma muidugi sadas täna lõunapoole, aga õnneks midagi väga hullu polnud, sooja oli 14-15 kraadi ringis, õhtul kui ma 9 ajal kodu poole sõitsin oli pluss 8.
Aga läksin siis 12 ajal esialgu Lyngby'sse ning seal sain kokku Hannaga. Käisime kohalikus hiigelsuures kaubanduskeskuses shoppamas, kuni neljani, siis pandi poed kinni. Proovisin marupalju asju, aga ostsin ühe väike pluusi ainult. Tüüpiline.
Pärast shopingut seadsime sammu Hanna poole, umbes 5 km jalutamist, päris väsitav oli. Aga ma nägin väga ägedaid maju seal kandis, need olid mäe otsas ning garaaž oli mäe sees. Väga lahe. Lõpuks jõudsime siis kohale, nägin lapsi ja puha :D Natuke istusime ning siis läksime välja tagasi.
Plaanis oli minna parki uudistama. Hiigelsuur park oli ja tohutult palju kitsesid oli seal!
















Park oli iseenesest väga lage minu arvates, hobused kimasid ka seal ringi. Pargi keskpaigas oli mingi lossi moodi asi ka, kust avanes vaade merele! Me pidasime seal oma esimese pikniku.





































Mõne aja pärast võtsime suuna mere poole.









Meri oli täna udus, kohati oli väga raske eristada piirjoont mere ja taeva vahel, aga ikkagi oli ilus. No ja muidugi nägime me villasid mere ääres. Jalutad koduuksest välja ning astud põhimõtteliselt otse merre. Eestis seda luskust väga vist pole, sest ehituskeeld peaks olema või nii..
Siis jalutasime ühe vaate juurest edasi ning leidsime tõeliselt ägeda koha. See asus majade vahel, seal oli nö mini privaat (?) rand ning paadisild, pingiga, kuhu me ka siis istuma läksime. See oli tõeliselt äge koht, sellises kohas elaks küll..






























Me mõtlesime ka, et tulevikus ostame sinna ühe villa omale, mis see mõned miljonid siis ära ei ole. Eurodes ma mõtlen. Tegelikult see ei peagi päris villa olema, selline väike maja sobib ka, peaasi, et hommikul varba merre saaks kasta :D
Lõpuks pidime siiski sealt siiski ära minema, kadeduseuss sees, sest pimedaks hakkas juba kiskuma ning rongi peale pidi ka veel minema.
Õnneks läks hästi ning ei pidanud kaua ootama..rongid olid täna üpris tühjad tegelikult. Taanlased ei tahtnud vist vihmaga välja end ajada. Nõrgad :D